Over Ons

Wij gebruiken de producten van Forever Living, een wereldwijd bekend merk, dat in meer dan 150 landen ter wereld veelvuldig wordt gebruikt. Het is ons doel om deze producten sneller en tegen betaalbare prijzen bij u te leveren. Raadpleeg uw arts voordat u dieetproducten gebruikt, wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of een behandeling ondergaat voor hartaandoeningen, longfalen, diabetes of kanker.

formcure.eu

Algemene Voorwaarden

Artikel 1- Vragen

U kunt altijd een e-mail sturen naar info@formcure.eu over uw vragen. Op onze overeenkomst zijn altijd de volgende algemene voorwaarden van toepassing.

Artikel 2- Privacybeleid

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt conform de bepalingen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) (ook bekend als General Data Protection Regulation of ‘GDPR’).

Wij zullen jouw gegevens niet doorgeven of verkopen aan derde partijen. Jouw gegevens worden enkel en alleen gebruikt om jouw informatie aanvraag te behandelen en jou een goede service aan te bieden.

Artikel 3 – Verzendkosten en Betalingen

De prijzen op onze site zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten is 5 euro (ex BTW).  De betaling wordt rechtstreeks gedaan via de servers van Forever Living Products. Ze zorgen voor een veilige en gecodeerde verbinding. Uw creditcardnummer of rekeningnummer wordt nooit in het systeem opgeslagen of toegankelijk gemaakt voor personeel. U kunt met een gerust hart uw bestelling plaatsen.

U kunt met de volgende betaalmethoden betalen:

iDeal
MasterCard
Visa Card
MisterCash & Maestro

Artikel 4 – Retourneren

Door Forever Living wordt 100% producttevredenheid gegarandeerd. Binnen dertig (30) dagen na de aankoopdatum kan een klant een product dat redelijkerwijs niet voeldoet aan de verwachtingen retournieren.

In alle gevallen dient hiervan op voorhand en op correcte wijze mededeling te worden gedaan bij de klantenservice van Forever via:

Mail: support@foreverliving.nl
Telefoon: 088 – 646 0200

Artikel 5 – Korting
Wij van formcure.eu willen je de mogelijkheid geven om de hoogwaardige producten van Forever tegen een betaalbare prijs te bestellen.
Daarom ontvangt u  15 % korting op alles wat u besteld op onze website. Geen promotiecode nodig. De weergegeven prijzen weerspiegelen de korting al. Enjoy!